Close countries panel

Select country

For solutions in a specific country please visit our local website

Nets is a part of the Nexi Group - The European PayTech. Visit our Group website at

Hvorfor stiller vi spørsmål om selskapet ditt?


Hos Nets er vi fokusert på å bekjempe økonomisk kriminalitet, hvitvasking av penger og å beskytte kundene våre mot å bli utnyttet av kriminelle. 

Som betalingsselskap har Nets en forpliktelse til å overholde nasjonal lovgivning og EU-lovgivning og å følge det som kalles Know Your Customer (KYC) -regulering.

​Hva er KYC og hva trenger vi å vite?


Du lurer kanskje på hvorfor du blir bedt om å svare på spørsmål eller gi ytterligere dokumentasjon om selskapet ditt til tross for at du har vært kunde i mange år, eller gitt lignende informasjon før. Vi har full forståelse for dette, men løpende vurdering og verifisering av våre kunder er lovpålagt og nødvendig for at vi skal beskytte deg som kunde, og det vil gjøre det mulig for oss å bemerke uventede eller uvanlige transaksjoner og forhindre økonomisk kriminalitet, hvitvasking og/eller terrorfinansiering.

Dette betyr at vi må identifisere og dokumentere hvem kundene våre er, hva tjenestene våre skal brukes til og hvor de skal brukes.


​Har du blitt kontaktet?


I praksis betyr det at du trenger å svare på noen spørsmål om selskapet ditt, samt hvordan og hvor du bruker tjenestene fra Nets. I tillegg kan du bli bedt om å sende et kopi av gyldig bilde-ID og informasjon om selskapets reelle eier.


  • Klikk her dersom du vil svare på våre spørsmål om din bedrift
  • Klikk her for å lese de mest vanlige spørsmål
  • Klikk her hvis du har flere spørsmål til KYC – prosessen

FAQ