Close countries panel

Select country

For solutions in a specific country please visit our local website

Nets is a part of the Nexi Group - The European PayTech. Visit our Group website at

Miksi esitämme kysymyksiä nykyisille asiakkaille?


Netsillä keskitymme torjumaan talousrikollisuutta, rahanpesua ja suojelemaan asiakkaitamme rikollisten hyväksikäytöltä. 

Rahoituslaitoksena ja finanssialan yrityksenä Netsillä on velvollisuus noudattaa kansallista- ja EU:n lainsäädäntöä, sekä noudattaa Tunne asiakkaasi (Know Your Customer - KYC) -asetusta.

​Mitä tarkoitetaan termillä KYC ja mitä meidän tulee tietää yrityksestäsi?


Saatat ihmetellä, miksi sinua pyydetään vastaamaan kysymyksiin tai toimittamaan lisätietoja yrityksestäsi, vaikka olet mahdollisesti ollut asiakkaamme jo monta vuotta tai jos olet antanut vastaavia tietoja aiemmin.


Ymmärrämme tämän täysin, mutta laki vaatii meiltä ajan tasalla olevia asiakastietojasi. Näin voimme suojella sinua asiakkaana ja tietojen täydennys auttaa meitä havaitsemaan odottamattomat tai epätavalliset liiketoimet. Pystymme estämään talousrikollisuutta, rahanpesua ja terrorismin rahoittamista.
​Oletko saanut yhteydenoton Netsiltä?


Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sinun on vastattava kirjallisesti muutamaan kysymykseen yrityksestäsi ja tarkennettava miten ja missä käytät Netsin palveluita.

Lisäksi sinua voidaan pyytää toimittamaan meille kopio virallisesta henkilötodistuksesta (ajokortti, passi tai kuvallinen henkilökortti) ja tiedoista yrityksesi tosiasiallisista edunsaajista.


FAQ