Close countries panel

Select country

For solutions in a specific country please visit our local website

Nets is a part of the Nexi Group - The European PayTech. Visit our Group website at

Hvorfor spørger vi efter dine informationer?


Nets ønsker at bidrage til, at bekæmpe finansiel kriminalitet, hvidvask samt beskytte vores kunder mod at blive udnyttet af kriminelle.

Som et finansielt selskab der leverer betalingsydelser, har Nets en forpligtigelse til at overholde national lovgivning, EU lovgivning samt lovgivning kendt som ”Know Your Customer” (’KYC’).

​Hvad er KYC og hvad skal vi vide?


Du undrer dig måske over hvorfor vi stiller spørgsmål til vores eksisterende kunder gennem mange år, hvorfor vi beder om supplerende dokumentation og information omkring din virksomhed, som du muligvis tidligere har leveret.

Vi forstår, at det kan synes ubelejligt, men løbende evaluering samt verifikation af vores kunder er et lovkrav og nødvendigt for, at vi kan beskytte vores kunder, og gøre det muligt for os at spore og opdage uautoriserede eller uventede transaktioner, samt forhindre finansiel kriminalitet, hvidvask og terror finansiering.


​Er du blevet kontaktet?


Rent praktisk betyder dette, at du skal besvare et par spørgsmål omkring din virksomhed , samt hvordan og hvor Nets’ produkter og ydelser vil blive anvendt. Ydermere, vil du i nogle tilfælde blive bedt om at fremsende kopi af ID samt informationer omkring virksomhedens ultimative ejerskab.

  • Venligst klik her, hvis du ønsker at besvare vores spørgsmål angående jeres virksomhed 
  • Venligst klik her, hvis du ønsker at læse vores FAQ 
  • Venligst klik her, hvis du har yderligere spørgsmål til KYC processen


Ofte stillede spørgsmål