Close countries panel

Select country

For solutions in a specific country please visit our local website

Nets is a part of the Nexi Group - The European PayTech. Visit our Group website at

NETS-DAGEN 8. MAI 2018

Radisson Blu Scandinavia, Oslo

​DESIGNING AN

EASIER TOMORROW

PÅMELDINGSFRIST
20. APRIL ER
UTLØPT
Opplev trender innen bank, finans og teknologi. På scenen står flere av bransjens kjente ansikter med spennende og inspirerende foredrag. Du vil også kunne prøve ut fremtidsteknologien med Smart Payments! I år blir Nets-dagen en bransjeopplevelse spekket med godt innhold og en fin mulighet til nettverksbygging

 

FOREDRAGSHOLDERE


EN MØTEPLASS FOR ALLE
SOM ARBEIDER I
BANK OG FINANSKOSTNADSFRITT ARRANGEMENT
DETTE
SKJER

SISTE NYTT

Bli oppdatert på trender og nyheter som rører seg i teknologi-, finans- og bankbransjen. Programmet er spekket med spennende foredrag i plenum og parallell sesjoner holdt av inspirerende og kunnskapsrike foredragholdere.

SMART PAYMENTS

De er raske. De er smarte. De forsker på fremtidens betalingsteknologiske verktøy, og de er på Nets-dagen. Møt Smart payments!

BRANSJE-
MINGLING

Ettermiddagens bransjemingling fargelegges med musikk fra et av dagens hotteste norske dixie-band. Minglingen vil være en ypperlig arena til å treffe kolleger i bransjen.

 

DISSE KOMMER,

KOMMER DU?

FLERE FOREDRAGSHOLDERE VIL BLI ANNONSERT

BO NILSSON

Group Chief Executive Officer i Nets

Bo Nilsson begynte som CFO i Nets i mai 2013 og ble i august 2014 utnevnt til CEO for konsernet. I 2007 var han med på å etablere Grupo Leya, en ledende multinasjonal forlagsvirksomhet innenfor utdannelsesprogrammer med aktiviteter i Sør-Europa, Brasil og Afrika. Fra 2000 til 2006 var Bo Nilsson CFO og styremedlem i Media Capital, en av de ledende medievirksomhetene i Sør-Europa. I perioden 1990 til 1999 var han Vice President i JPMorgan Chase & Co. i London og New York.

FRODE ÅSHEIM

CEO i Nets Branch Norway

Frode Åsheim leder et av de tre forretningsområdene i Nets: Corporate Services. Nets Branch Norway representerer en signifikant del av Nets og danner grunnlaget for forretning og samfunnskritisk infrastruktur for hele det norske betalingssamfunnet. Corporate Services leverer bl.a. tjenestene eFaktura, AvtaleGiro og OCR i Norge og Betalingsservice i Danmark, samt clearing til kunder i flere europeiske land. Området dekker også ID-løsninger som BankID i Norge og NemID i Danmark. Frode er medlem av Nets Executive Committee og er styreleder i Nets Norge Infrastruktur. Frode har vært ansatt i Nets siden 2006 og har hovedfag i arbeids- og organisasjonssosiologi fra Universitetet i Oslo.

RUNE GARBORG

Vipps-sjef

Rune Garborg har lang fartstid fra DNB og DNB Eiendom, og er nå sjef for Vipps – Norges mest populære betalingsapp. I 2015 ble Vipps lansert som en betalingsapp av finanskonsernet DNB, med Rune Garborg etter hvert som Vipps-ansvarlig. Betalingsappen har i dag mer enn 2,8 millioner brukere, og «å Vippse» har blitt en del av dagligtalen. I 2017 ble Vipps etablert som et eget selskap og skilt ut som et eget AS med egen ledelse. Vipps-ledelsen med Rune Garborg i spissen har nå fått størsteparten av det norske bankmarkedet til å samle seg om Vipps som betalingsløsning, og det er bl.a. veien videre som han vil fortelle om denne dagen.

CHRISTAN BROSSTAD

Direktør for kommunikasjon og digitale tjenester i forbrukerrådet.
Tidligere var han kommunikasjonsdirektør i SpareBank 1 Gruppen. Christian ble kåret til "Årets digitale leder" på Kommunikatøren 2016. Han har også vunnet prisen "Årets ildsjel" på Social Media Days i 2014. Han blogger på http://www.christianbrosstad.com/

ANITA SCHJØLL BREDE

CEO og co-founder av Iris.ai
Anita har ansvaret for fagfeltet kunstig intelligens ved Singularity University Nordic. Hun er også CEO og co-founder av Iris.ai, omtalt av Fast Company som en av de 10 mest innovative oppstartselskapene i 2017 innen kunstig intelligens. Iris.ai er en vitenskapelig assistent basert på kunstig intelligens, som evner å lese, forstå og knytte sammen vitenskapelig kunnskap, som innen et tiår vil bli verdens første forskende programvare innen kunstig intelligens. Anita er en svært ettertraktet foredragsholder, omtalt av som en av de mest inspirerende kvinnene innen teknologi, og ble av Business Insider nylig inkludert som en av de 32 mest innflytelsesrike kvinner innen teknologi i Norden.

SUSANNE BRØNNUM

CEO, Smart Payments, a new independent innovation business fully owned by Nets.
Smart Payments focuses on driving long-term innovation efforts, business development and fintech partnerships for the cutting-edge payments of tomorrow. Susanne has worked within the international card business for 27 consecutive years. She joined Nets in 1990 as a trainee, after having graduated as BBA. She began her career as Product and Business Developer, where she successfully launched new card services and products. Hereafter, she joined MasterCard International in Brussels as Business Analyst for 2 years and returned to Nets in 1997 as Card Acquiring Manager and later on as Manager of Card Strategies. Susanne was appointed Senior Vice President of International Sales in 2003. Hereafter, she was appointed Director of Cards, the largest Nets business unit at the time, in 2007. Susanne was appointed CEO of Nets Denmark A/S and Group Executive Vice President for Nets in 2010 and CEO for Smart Payments in 2017. Susanne concluded a General Manager Programme from Harvard Business School in 2001 and is board member of Copenhagen Fintech and e-Boks A/S.

AMI HEMVIKEN

Foredragsholder, kommunikasjon og motivasjon. Ledercoach. Årets kvinnelige taler 2017 i Sverige.
Ami Hemviken er en av Sveriges fremste forelesere innen kommunikasjon, retorikk og lederskap, og ble kåret til årets kvinnelige foredragsholder i 2017. Hemviken kan kunsten å inspirere og motivere store grupper. Med en stor dose humor og masse energi fanger hun sitt publikum som får oppleve gleden av å våge å møtes og utvikle seg. Hun er atferdsforsker i bunnen, og har også jobbet som lærer i svensk og engelsk. Hun arbeider som foreleser, ledertrener og coach. "Det er ikke tanken som teller men det gjør din kommunikasjon".

ALEXANDER LØTVEDT

Domestic Payments DK & NO - Nordea
Alexander Løtvedt er ansatt som graduate i Domestic Payments DK&NO i Nordea. Enheten er en del av Payments & Liquidity Management Solutions, og har ansvar for betalingsprodukter i Nordeas Cash Management produktportefølje. Alexander var prosjektleder for lanseringen av Nordea RegningsChat, som er et samarbeid med Nets for å åpne for betaling, endring og visning av eFaktura via Facebook Messenger. Med denne lanseringen var Nordea den første banken i Norden til å bringe betalingstjenester til sosiale media.

SUSANNE LUDVIGSEN

Head of Product Management i Nets Branch Norway
Susanne Ludvigsen leder produktutvikling av betalings -og digitaliseringsproduktene i Norge, innenfor forretningsområdet Corporate Services i Nets Branch Norway. Innenfor dette området leverer de blant annet eFaktura, AvtaleGiro, OCR og signeringstjenester. Susanne er brennende opptatt av at Nets utvikler produkter og tjenester i tett samarbeid med sine kunder. I samarbeid med Nordea utviklet hun og teamet Nordea RegningsChat, og var dermed først ute i Norden med å levere banktjenester i Facebook Messenger. En tjeneste hun vil hun fortelle mer om denne dagen. Susanne har vært ansatt i Nets siden mai 2016, og har master i finans fra Handelshøyskolen BI.

THOR ARVE VARTDAL

Product Manager Fraud & Dispute Services
Thor Arve Vartdal har mer enn 20 års erfaring med Fraud & Dispute Management. Han har i flere år jobbet som selvstendig konsulent overfor internasjonale kortselskaper og kortutstedere, men de fem siste årene har han jobbet for Nets. I tillegg til de siste fraud-trendene innenfor betalingskort vil han snakke om Fraud & Dispute Management i nye kanaler.

TARIQ MAQSOOD

Senior Business Manager, Payments, Nets Branch Norway
Tariq jobber som Senior Business Manager i Payments i Nets. Enheten har ansvaret for de norske B2C regningsproduktene til Nets; eFaktura og Avtalegiro. Han leder Nets’ satsningen på å strømlinjeforme og effektivisere eFaktura og AvtaleGiro. Han har tidligere drevet med forretningsutvikling hos Norsk Hydro og Det Norske Veritas. Han har også erfaring gjennom å etablere og drive en startup virksomhet. Tariq har en mastergrad i Technology Management og en mastergrad i kvantefysikk, og har bl.a. studert ved MIT og Harvard business School.

ANNE MARIE KINDBERG

Head of Commercial Management, SVP, Merchant Services, Nets
Anne Marie Kindberg is heading the unit Commercial Management in Nets Merchant Services. Commercial Management is responsible for pricing, marketing, analytics and go-to-market support in Merchant Services. Anne Marie has been in Nets for 2 years and has always worked within the areas of commercial steering and support, previously in banking and telco. She has a master in political science from Copenhagen University.

MADS PETER MØLLER

Joined Nets in April 2016 as Senior Solution Manager
Mads has extensive industry experience within Telecom, Payment and ID.
Focus areas within Nets New Payments e.g. HCE, BLE, and XPays including associated form factor independent services.
Previous positions:
Channel Sales Director Cnex, Canadian Telecom Software vendor B2B. Working with service management in virtual telco networks
Solution Sales Director, N.E. Oberthur (Now Idemia) for Payment- and Telecom solutions.

STINA BAYBUTT LILLEHAGEN

Leder salgsenheten SME&Partner Norway i Merchant Services
Enheten retter seg mot de små og mellomstore kunder, samt partnere, banker og interesseorganisasjoner med produkter som innløsning av internasjonale kort, betalingsterminaler i butikk og på nett, og verdiøkende tjenester. Stina har vært i Nets i 10 år og har bred erfaring innenfor betalingsløsninger. Hun er utdannet Siviløkonom/Master of Science in Business and Econmics fra Handelshøyskolen BI.

GEORG OLAV RAMSTAD

Senior Solution Manager
Georg Olav Ramstad begynte i Nets sommeren 2016 og jobber med strategiske initiativ på tvers av selskapet, med fokus Open Banking og PSD2. Han har lang fartstid fra telekommunikasjonsbransjen, hvor han blant annet har jobbet med utvikling av nye finansielle tjenester, Internett og media. Georg har innehatt styreverv i en rekke store medieselskaper i Norge.

 

PROGRAM

Kl. 08.30-10.00
Ankomst, registrering.

 

 
Kl. 09.00-10.00
Prøv fremtidsteknologien med Smart Payments og Nets! Demoer, kaffe og mingling i foajeen.

 

 
Kl. 10.00-10.05
Velkommen - Per Harald Strøm, Konferansier, Nets

 

 
Kl. 10.05-10.25
Åpningsforedrag ved Bo Nilsson, Group CEO Nets og Frode Åsheim, CEO Nets Branch Norway.

 

 
Kl. 10.25-10.55
Vipps- Fra vennebetaling til Smartbetaling.
Rune Garborg, CEO Vipps.

 

 
Kl. 10.55-11.25
Hvis kundene fikk bestemme….
Christian Brosstad. Direktør, kommunikasjon og digitale tjenester i Forbrukerrådet.

 

 
Kl. 11.30-12.30
Lunsj i restaurant Brasseriet . Mingling, prøv fremtidsteknologien med Smart payments/Nets

 

 
Kl. 12.30-12.35
Informasjon fra konferansier Per Harald Strøm

 

 
Kl. 12.35-13.05
Hvordan skape kunstig intelligens?
Anita Schjøll Brede, CEO i Iris.ai

 

 
Kl. 13.15-13.35
Open Banking: Mulighetenes Marked.
Georg Olav Ramstad, Nets

 

Kl. 13.45-14.05
Nordea og Nets lanserte regningsbetaling i Messenger – Hvorfor og hvordan!
Alexander Løtvedt, Nordea og Susanne Ludvigsen, Nets.

 

Kl. 14.15-14.35
Sammen gjør vi eFaktura og AvtaleGiro bedre!
Tariq Maqsood, Nets.

 

Kl. 14.35-14.50
Pause

 

 
Kl. 14.55-15.15
We make the world pay smarter – from ideation to execution.
Susanne Brønnum. CEO, Smart Payments.

 

 
Kl. 15.15-16.00
Förändring och utveckling - genom medveten kommunikation.
Ami Hemviken. Foreleser, coach og ledertrener.

 

 
Kl. 16.00-16.05
Avrunding av formelt program for dagen, ved konferansier Per Harald Strøm.

 

 
Kl. 16.05-18.00
Stående buffet og mingling. Prøv fremtidsteknologien med Smart Payments og Nets!

 

 

BRANSJEMINGLINGEN

Treff kollegaer fra bransjen

 

 

 

TID &
STED

 

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo
Holbergsgate 30, 0166 Oslo

 

08.30: Ankomst og registrering

09.00: Ta en kaffe og prøv ut Smart Payments

10.00: Åpning av konferansen og første foredrag

16.00: Det faglige avsluttes og mingel & musikk starter!

Spørsmål? Kontakt oss på eventsno@nets.eu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SWING'IT

Swing'it - Norges yngste og hotteste gladjazzband - tar publikum
med på en reise 100 år tilbake i tid og til andre siden av Atlanterhavet
til 1920-tallets New Orleans. De spiller en herlig blanding av
gammel 1920- og 30-tallsjazz blandet med deres egne tolkninger av
Disney-låter og egenskrevet materiale.

 

 

DETTE ER SMART PAYMENTS

Nets datterselskap Smart Payments forsker på
fremtidens betalingsteknologiske løsninger, og deltar under Nets-dagene.
Møte de på stands, og sjekk allerede nå ut denne korte presentasjonsvideoen!
 

Kontakt

Er det noe vi kan hjelpe deg med?
Ta kontakt med Susanne Landgraff Olsen på slols@nets.eu