Close countries panel

Select country

For solutions in a specific country please visit our local website

Nets Risk Management Seminar 2019

Den 15. maj
Langelinie Pavillionen, København


​Kampen mod svindel fortsætter


It-relateret økonomisk kriminalitet vokser hastigt, og efterhånden som hverdagen bliver mere digital, rammes stadig flere danskere af misbrug af betalingskort, datalækager, phishing og online svindel. Derfor er vi nødt til at være klædt på til at håndtere den nye virkelighed og stå sammen i bekæmpelsen af svindel, så kunderne atter kan føle sig trygge på nettet.​

Vi har glæden af at invitere dig til en spændende dag sammen med andre Nets-kunder og -samarbejdspartnere, hvor dagens program består af en række topeksperter, der er klar til at inspirere dig i kampen mod svindel. Ikke mindst bliver der rig lejlighed til at netværke med andre fra branchen.

Tilmeld dig arrangementet den 15. maj på Langelinie Pavillonen nedenfor.

 

      KOM OG NETVÆRK MED ANDRE BANKER OG FINANSIELLE VIRKSOMHEDER, DER ARBEJDER MED BEKÆMPELSE AF SVINDEL

 
 

Derfor skal du deltage

Inspiration og trends

Programmet er spækket med spændende foredrag af inspirerende eksperter på området. Få de nyeste trends og tips med hjem.

Indsigt i roadmap

Hør også fra Nets' eksperter, hvordan vi arbejder for at bekæmpe svindel, om vores nyeste fraud services og roadmaps, samt om PSD2 set fra bankernes perspektiv.

Netværk med branchen

Dagen byder på rig lejlighed til at netværke med andre fra branchen over kaffe og skøn frokost med havudsigt.

 

 
 

PROGRAM

Præsentationer

Kl. 09.30–10.00
Registrering og morgenmad

 

 
Kl. 10.00–10.10
Velkommen

 

 
Kl. 10.10–10.50
Butikstyveri på nettet 
Nettet giver uanede forretningsmuligheder, desværre også for de kriminelle. Vi tager vores egne forholdsregler, men en effektiv indsats kræver et stærkt samarbejde på tværs med alle aktører, ikke mindst politi og finanssektoren. Niels giver eksempler på typisk svindel, og hvor e-handlen ønsker sig et bedre samarbejde.

Niels Ralund, adm. direktør, FDIH

 

 
Kl. 10.50–11.30
Centralisering af sikkerheden: LCIK - Politiets nye center mod svindel på nettet​

Politiets Landsdækkende Center mod It-relateret økonomisk Kriminalitet       

 

 
Kl. 11.30–11.45
Pause og mingling

 

 
Kl. 11.45 – 12.15
Fremtidens Risk Management Services

Judith Persson, SVP Fraud & Dispute Management, Nets A/S

 

 
Kl. 12.15–12.45
Changes and Opportunities with PSD2 from a Financial Institution perspective (oplægget er på engelsk)
PSD2 (EUs Payment Service Directive regulation), which comes into effect September 2019, is set to shake up the payment sector. How will that affect you as a bank or financial service? Get insights into what PSD2 is, and what opportunities and consequences the payment service directive has for you as a financial institution.

Nabeel Moosa,  Senior Product Manager, Digital Services, Nets A/S

 

 
Kl. 12.45–13.45
Frokost

 

        
Kl. 13.45–14.45
Afslør bedrag i skrift og tale
Vores ordvalg afslører langt mere, end vi er klar over. Selvom en person har til hensigt at lyve, så kommer sandheden ud med de ord, man vælger at bruge. Malenes foredrag giver en introduktion til disciplinen Udsagnsanalyse. Du vil blive opmærksom på, hvilke taktikker, der bliver anvendt imod dig og hvad du skal lytte efter. Det gør dig i stand til at stille de rigtige, kritiske spørgsmål til forklaringer og opnå bedre belysning og afklaring i sager.

Malene Jessen, ejer af Markr & MetriX 

 

        
Kl. 14.45–15.15
Sådan identificerer og bekæmper vi svindel​ 
Når kunderne flytter sig over i den digitale verden, flytter de kriminelle med. Den digitale kriminalitet er blevet organiseret og udgør en trussel for vores samfund. F.eks. er skimming meget organiseret og fungerer som Crime/Fraud as a Service, hvor kriminelle kan købe sig til værktøjer, der muliggør avancerede kriminalitetsformer. Sune vil i sit oplæg belyse, hvordan fremtiden vil bringe flere og større datalækager, der udfordrer den traditionelle problemløsning, og hvordan vi forholder os til den nye virkelighed.

Sune Gabelgård, Head of Digital Fraud, Research, Nets A/S 

 

        
Kl. 15.15–15.30
Afrunding og tak for i dag

 

        Payment Solutions for an easier tomorrow.
​Powered by Nets.​

 

 

  


 

MØD TALERNE

 

Malene Nissen

Ejer, MetriX

Malene er certificeret udsagnsanalytiker og har siden 2018 assisteret i sager om bl.a.: erstatningskrav, bedrageri, mandatsvigt, salg af fortrolige oplysninger samt drab. Malene er 38 år og har forud for dette flere års erfaring inden for virksomhedsstrategisk kommunikation. 

 

Niels Ralund

Adm. direktør i FDIH, Foreningen for Dansk Internethandel

Niels har en lang karriere som iværksætter og ejer af virksomheder, altid med digitalt baserede forretningsmodeller. Han har været direktør for dansk e-handels interesseorganisation, FDIH siden 2015, hvor han har været en markant stemme for at sikre bedre vilkår for e-handlens virksomheder.

 

SUNE GABELGÅRD

Head of Digital Fraud, Intelligence & Research

Sune Gabelgård er Nets' ekspert inden for svindel og har bred, international erfaring på området fra sin tid som kriminalefterforsker hos Politiet, og senest fra Danske Bank, hvor han var med til at starte og lede en ny afdeling mod svindel: Global Fraud Unit.

 

Politiet, LCIK

Landsdækkende Center mod IT-relateret økonomisk kriminalitet 

Nabeel Moosa

​Senior Product Manager, ​Digital Services​, Nets A/S

Nabeel leder produktudvikling til PSD2 på tværs af Nets Merchant Services. Dette dækker alt fra optimering af Strong Customer Authentication (SCA) til nye Payment Initiation Service betalingsmetoder. Før han kom til Nets, var Nabeel Manager i Corporate Strategy-teamet hos Visa Europe.
 
              
         
 

JUDITH PERSSON

Head of Risk Management Services, Nets A/S

Judith Persson er ansvarlig for produktområdet Risk Management Services, som leverer fraud og dispute tjenester til primært banker. Judith har været i Nets i to år, og før det havde hun ansvar for fraud og dispute-området i en af de større nordiske banker. Hun har derfor et godt indblik i de dilemmaer banker har ift. at minimere risiko og omkostninger og samtidig sikre den bedst mulige kundeoplevelse.
 

TID & STED


Den 15. maj 2019

Langelinie Pavillonen
Langelinie 10, 2100 København Ø

09.30: Registrering og morgenmad
10.00: Velkommen
15.30: Tak for i dag.

Parkering:

Gratis 2-timers parkering ved Langelinie Pavillonen. Husk at stille p-skiven.

Spørgsmål?
Kontakt Rikke Birkenfeldt på rbirk@nets.eu   

Langelinie map.JPG