Close countries panel

Select country

For solutions in a specific country please visit our local website

Nets is a part of the Nexi Group - The European PayTech. Visit our Group website at

Nets Day

17. syyskuuta 2019

Bio Rex, Helsinki

​Designing an easier tomorrow, together


Maailma ympärillämme muuttuu, tule peilaamaan tuota muutosta kanssamme! Nets Day on pian taas täällä. Uusi tapahtumapaikka, uudet puhujat, uusia ajatuksia.
Ohjelmassa on jälleen mielenkiintoisia asiakastarinoita, ajatuksia herättävä keynote-puhuja, keskusteluja ja verkostoitumista.

Nets Day tarjoaa niin käytännön tietoa kuin tulevaisuuden visioitakin maksamisen maailmasta kauppiaille, pankeille ja muille alan toimijoille.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Puhujat

Päivitämme agendaa ja puhujia kesän mittaan.

Iloksemme voimme julkistaa jo seuraavat puhujat:

Matias Pietilä,  

Matias Pietilä, Head of Design Qvik oy

Head of Design Qvik oy

Matias Pietilä on käytettävyysasiantuntija, joka on erikoistunut mobiilipalveluiden suunnitteluun. Viimeisen kymmenen vuoden aikana hän on ollut mukana suunnittelemassa toista sataa palvelua niin alkuvaiheen startupeille kuin suurille pörssiyhtiöille. Kaikkiaan palvelut tavoittavat miljoonia loppukäyttäjiä.

Viimeisen muutaman vuoden aikana Matias on seurannut tiiviisti PSD2-kehitystä asiakaskokemusnäkökulmasta ja keskittynyt digipalveluiden sujuvan maksamisen edistämiseen. Sen lisäksi, että hän on toiminut asiantuntijakommentaattorina mm. Sanoman, Ylen ja Alman julkaisuissa, hän on konsultoinut kauppiaita, jotka haluavat tarjota asiakkailleen mahdollisimman sujuvia maksukokemuksia lisääntyvästä säätelystä huolimatta.

Roolissaan Qvikin Head of designina Matias on keskittynyt kehittämään työskentelytapoja, jotka parantavat designin, liiketoiminnan ja ohjelmistokehityksen vuoropuhelua. Asiakasprojekteista Matiaksen lempilapsia ovat Ylen Uutisvahti, josta on muodostunut uraauurtava henkilökohtainen uutispalvelu sekä lukuisat Tallinkille suunnitellut mobiilipalvelut, jotka ovat nostaneet niin asiakastyytyväisyyden kuin mobiilikanavan myynnin uudelle tasolle.

Perttu Pölönen, Futuristi, keksijä ja vuoden puhuja  

Perttu Pölönen,

Futuristi, keksijä ja vuoden puhuja

Perttu Pölönen on keynote-puhuja, keksijä, futuristi, säveltäjä ja startup-yrittäjä, joka on voittanut Euroopan suurimman nuorille suunnatun tutkimuskilpailun (EUCYS) ja valmistunut Singularity University -tulevaisuusyliopistosta, joka sijaitsee NASA:n tutkimuskeskuksessa Kaliforniassa.

Perttu on kävelevä esimerkki poikkitieteellisyydestä ja –taiteellisuudesta. Perttu on akateemisesti koulutettu säveltäjä Sibelius-Akatemiasta, mutta on opiskellut myös eksponentiaalisia teknologioita Piilaaksossa.

Perttu Pölönen on työskennellyt disruptioanalyytikkona muutosjohtamiseen erikoistuneelle konsulttiyritykselle ja perustanut NASAlla ollessaan hyväntekeväisyysjärjestön 360ed, joka kehittää opettajankoulutusta Myanmarissa virtuaalitodellisuusteknologiaa käyttäen.

Pertun oma Sävelkello-keksintö on klassinen keksintötarina siitä, kuinka henkilökohtainen haaste voi muuttua kansainvälisesti palkituksi ja patentoiduksi vientituotteeksi.

Suomen päämedioissa Perttua on kutsuttu superälyköksi, neroksi ja pelottomaksi keksijäksi. Perttu Pölönen on nostettu MIT Tech Reviewin 35 Under 35 Innovators in Europe ja NBF:n 25 alle 25 in Nordics -listoille. Vuonna 2014 hänet valittiin luovimmaksi suomalaiseksi Slushissa.

Nabeel Moosa - Nets –PSD2 asiantuntija  

Nabeel Moosa

Nets –PSD2 asiantuntija

Nabeel leads the strategic response to PSD2 in the Merchant Services Product team. He has been working with PSD2 over the last two years and describes himself as a bit of a Payments “geek”.

Prior to joining Nets, he was a Manager in the Corporate Strategy team at Visa Europe, where he worked on PSD2, IFR and other impactful projects across the European payments landscape.

Sune Gabelgård - Head of Nets Digital Fraud, Intelligence & Research  

Sune Gabelgård

Head of Nets Digital Fraud, Intelligence & Research

Sune Gabelgård is Head of Nets Digital Fraud, Intelligence & Research and is a business minded Fraud Subject Matter Expert with broad and international experience in all areas of Fraud. He holds a M.Sc. in Counter Fraud and Counter Corruption from the University of Portsmouth. Sune Gabelgård has a long career in law enforcement of 17 years with the Danish National Police, where he has worked in different areas such as Serious Organised Crimes, Counter Terrorism, and National Security, focusing on investigation and data analysis. In 2014, he joined Danske Bank, where he established a new unit called Global Fraud Unit. Sune conducted his Master study with a focus on the victims. During the research Sune gained an understanding of the victims’ drivers and motivation - an understanding that is now applied to the preventive work in Nets, combatting fraud to keep the consumers safe.

Antti Rajala  

Antti Rajala

Antti Rajala vastaa K-ryhmässä päivittäistavarakaupan digitaalisista palveluista. Roolissaan Antti keskittyy mm. K-Ruoka.fi-verkkosivuston ja K-Ruoka-mobiilisovelluksen kehittämiseen sekä ruoan verkkokaupan myyntiin ja verkoston kehittämiseen. Tekemisen keskiössä on asiakas ja asiakkaan arjen helpottaminen. K-Ruoan digitaaliset palvelut tavoittavatkin lähes miljoona suomalaista joka viikko. Tämän lisäksi ruoan verkkokaupan suosio on voimakkaassa kasvussa suomalaisten kuluttajien keskuudessa.

Antti on työskennellyt kymmenen vuoden ajan ruoan verkkokaupan, mobiilipalveluiden ja kanta-asiakkuuden kehittämisen parissa K-ryhmän lisäksi myös Alkolla. Työssään Antti vannoo ketterien ja itseohjautuvien tiimien nimeen ja on (välillä liiankin) kiinnostunut uusista teknologioista sekä niiden hyödyntämisestä verkkoliiketoiminnassa.

Antti Tanaka  

Antti Tanaka

Head of Omnicommerce Development, Stockmann

Antti vastaa Stockmannilla maksamisesta ja sen tulevaisuudesta. Laajan kokemuksensa myötä niin ostosta, myynnistä, logistiikasta kuin myymäläkonseptoinnin johtamisesta, Antin vastuulla on myös Stockmannin Omnicommerce -kehitys. Antti on ehtinyt toimia myös mm. omnichannel-konsulttina ja verkkokaupan suomalaisen pioneerin, Verkkokauppa.com:n varatoimitusjohtajana, jossa hän vastasi verkkokaupan ja fyysisen kaupan monikanavakonseptin suunnittelusta ja toteutuksesta.

Antti Tanaka  

Teemu Karenius

Teemu Karenius on entinen toimittaja, joka on yli kymmenen vuoden ajan toiminut digitaalisen palveluiden innovoinnin parissa. Ensin lähes kymmenen vuotta MTV Median vastaavana digitaalisten palveluiden tuottajana ja vuodesta 2015 perustamansa startupin, Yonoton Oy:n, toimitusjohtajana.

Yonottoman kehittämä monipuolinen maksamisen ja tilaamisen digitaalinen palvelualusta toimii usealla eri sektorilla. Asiakkaisiin lukeutuvat niin Sodexon ja NoHo Partnersin kaltaiset isot ravintolakonsernit kuin kansainväliset huvipuistot.

Teemu on vanha wannabe-diginatiivi, joka innostuu erityisesti ihmisten jokapäiväistä elämää helpottavista palveluista, oli kyse sitten kuluttaja- tai yritysasiakkaista.

Antti Tanaka  

Annina Koskiola

Annina on yrittäjä, keynote-puhuja ja digitaalinen innovaattori. Proximi.io:n perustajana ja toimitusjohtajana hän on kehittänyt johtavan teknologia-agnostisen paikannusalustan. Annina oli ensimmäinen startup-yrittäjä, joka nosti yhteispohjoismaalaisen sijoituskierroksen vuonna 2015. Tämän jälkeen hän on voittanut useita palkintoja, mukaan lukien hänen yrityksensä nimeäminen yhdeksi Euroopan lupaavimmista IoT startupeista.

Anninalla on tausta historian ja turismin sektoreilta. Hänellä on maisterintutkinnot arkeologiasta ja taiteen kuratoinnista, ja hänen tutkimuksensa mobiiliratkaisuista museokontekstissa muodostaa yhden kulttuuri 4.0 kulmakivistä; uusien teknologioiden integroinnista kulttuurialalle. Hän puhuu säännöllisesti digitaalisen murroksen ja yrittäjyyden teemoista, ja hän on jäsen Euroopan komission Young Leaders of the Industry -paneelissa edustaen digitalisaatiota.

 

Ohjelma

Aihe, Ohjelma

Kl. 08.45–09.30
Aamiainen ja ilmoittautuminen

 

 
Kl. 09.30–09.50
Tervetuloa / State of Nets – Future vision
Nets – Sirpa Nordlund and Thomas Jul

 

 
Kl. 09.50–10.30
Lisää aikaa – Digitaaliset palvelut ruokakaupan asiakkaan arkea helpottamassa
Kesko - Antti Rajala

 

 
Kl. 10.30–11.00
Fight against fraud in the 2020’s - Digital Skimming
Nets - Sune Gabelgård

 

 
Kl. 11.00–11.20
Tauko

 

 
Kl. 11.20–11.40
Case Dyreparken: Digitaalinen maksaminen yhdistettynä paikannusteknologiaan
Yonoton -Teemu Karenius ja Proximi.io Anniina Koskiola

 

 
Kl. 11.40–12.25
Saumaton maksukokemus PSD2:n jälkeen – onko sitä?
Qvik - Matias Pietilä

 

 
Kl. 12.25–13.25
Lounas

 

 
Kl. 13.25–14.00
PSD2 is here – what has happened and where do we go from here?
Nets - Nabeel Moosa

 

 
Kl. 14.00–14.20
Advanced Analytics: Data-analytiikka vähittäiskaupan tukena – monikanavat auki!
Stockman - Antti Tanaka

 

 
Kl. 14.20–14.40
Tauko

 

 
Kl. 14.40-15.00
Maksamisen muutos ja kuluttajat: Onnistumisen avaimet. Sirpa Nordlund haastattelee
Nordea - Paula Näkki

 

 
Kl. 15.00–16.00
Keynote: Tulevaisuuden olemus eksponentiaalisen teknologian ja osaamisen näkökulmasta
Perttu Pölönen

 

 
Kl. 16.00–17.00
Coctails + musiikkia

 

 
Kl. 17.00–
Tilaisuus päättyy

 

 

Kl. 08.45–17.00
Ständit
Innovation hub
Paytrail
Nets360
Big Data
Digitisation Services
FNS Fraud offerings

 

 
 

AIKA JA PAIKKA


17. syyskuuta 2019

Bio Rex
Mannerheimintie 22-24,
00100 Helsinki

08.45: Aamupala ja rekisteröinti
09.30: Ensimmäinen puheenvuoro  
16.00: Cocktail-tilaisuus alkaa

Bio Rex