Slet medarbejder

 

​​​​Forudsætning:
  • Du er NemID administrator
  • Du er logget på selvbetjening til erhverv

Log på selvbetjening

 

Sådan gør du:

 1. Klik på Administrér medarbejder, og fremsøg den medarbejder, du vil slette

2. Klik på ikonet med skraldespanden

 

3. Bekræft, at du er helt sikker på, at du vil slette medarbejderen.
Bemærk, at medarbejderen mister sin medarebjdersignatur, når han slettes.

 

4. Medarbejder er nu slettet.

 

Tip: Skal medarbejderen på et senere tidspunkt igen have en medarbejdersignatur, kan han genoprettes ved at vælge Administrér medarbejder og derefter Avanceret søgning, hvor der kan søges efter Inaktive medarbejdere.

 

Oprydning af dubletter

Hvis du ved et uheld, har oprettet dig selv som medarbejder flere gange, kan du bruge ovenstående vejledning til at slette de overflødige medarbejdere. Det vil ofte være den medarbejder, som er NemID administrator, der bliver anvendt og ikke skal slettes.
Hvis du er virksomhedens eneste NemID administrator, er du også superadministrator.

Det er ikke muligt at slette en NemID administrator med mindre, din virksomhed har købt pro-pakken og I har flere NemID administratorer.
Forsøger man på dette, vil man blive mødt af nedenstående skærmbillede.

Administrator_kan_ikke_slettes.png