Close countries panel

Select country

For solutions in a specific country please visit our local website

Nets is a part of the Nexi Group - The European PayTech. Visit our Group website at


Vipps og Nets udbygger strategisk partnerskab i Norge

 

​Det bliver også fremover Nets, der skal stå for processering af alle transaktioner, som bliver gennemført med det nationale betalingskort i Norge, BankAxept. Samtidig vil Nets understøtte selskabet bag BankAxept, Vipps AS, i udviklingen af nye innovative løsninger.

Nets og Vipps AS har indgået en aftale, der gælder de kommende fem år og seks måneder.

 

"Leverancerne fra Nets har bevist sig som værende af høj kvalitet, ikke mindst med en oppetid på 100 procent siden 2009. Denne aftale sikrer, at vi også i fremtiden har en stabil platform for BankAxept og kan tilbyde den bedste og mest omkostningseffektive løsning til kortbetalinger i Norge," siger Rune Garborg, der er CEO i Vipps.

 

BankAxept blev etableret i 1991 som det nationale betalingskort i Norge, og Nets har processeret betalingerne siden den første transaktion i 1993. Kortet blev brugt 1,64 mia. gange i 2018 og står for mere end 80 procent af betalingskorttransaktionerne i Norge.

 

"Vi er meget glade for, at Vipps har valgt at fortsætte og styrke deres partnerskab med os. Baseret på vores stabile og sikre platform har vi et stærkt udgangspunkt for at udvikle nye brugervenlige og nemme løsninger til det norske marked og sikre, at BankAxept forbliver den førende løsning i den stigende konkurrence," siger Thomas Jul, head of Financial and Network Services i Nets.