Close countries panel

Select country

For solutions in a specific country please visit our local website

Nets is a part of the Nexi Group - The European PayTech. Visit our Group website at


Teller og Kortaccept blir til Nets

 

​Nets forenkler den juridisk selskapsstrukturen og merkevarene fra 13. desember ved at datterselskapene Teller og Kortaccept blir til Nets.

​Endringene i den juridiske selskapsstrukturen medfører at de respektive Teller og Kortaccept-selskapene i de nordiske landene fusjonerer med Nets Denmark A/S. Etter 13. desember vil selskapene benytte merkevaren Nets i sin kommunikasjon og markedsføring.

— Vi ønsker å skape en enklere og mer enhetlig selskapsstruktur med færre egne merkevarer. Derfor er det gledelig at Teller og Kortaccept nå blir til Nets. Dette underbygger vår ambisjon om være en helthetlig leverandør, hvor også kortinnløsing er en integrert del av tjenestetilbudet, overfor aktører i varehandelen. I tillegg vil dette bidra til effektivisering av driften og forenkle prosessene innad i konsernet, sier Asger Hattel, Executive Vice President for Merchant Services i Nets.

Teller har vært en del av Nets siden fusjonen mellom PBS og Nordito (eierselskapet til BBS og Teller) ble gjennomført i 2010. Kortaccept ble overtatt i 2015, og innløsingselskapene Teller og Kortaccept, har siden den tid eksistert som separate datterselskaper med egne merkevarer.

Ut over navneskiftet, har endringen av den juridisk selskapsstrukturen og merkevarene, ingen praktisk betydning hverken for kunder eller ansatte.

Fra 1. januar 2018, vil også de finske selskapene Nets Oy og Nets Finland Oy bli fusjonert med Nets Denmark A/S.

For øvrige spørsmål kontakt:
Stein-Arne Tjore, pressesjef for Nets i Norge, tlf. 915 39 846