Usein kysyttyä korttimaksujen raportointipalvelusta

Minulla on palveluun jo tunnukset, miten kirjaudun sisään?

Pääset kirjautumaan palveluun kirjoittamalla sisäänkirjautumissivun  kenttiin käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Linkit Netsin eri korttitilitystenpalveluihin

Olen tilannut tunnukset, missä ne viipyvät?

​Korttitilitysten raportointipalvelun tunnukset toimitetaan Kauppiassopimuksessa tai etämyynnin Korttitilityspalvelusopimuksessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Sopimusten käsittely voi kuitenkin ajoittain ruuhkautua, jolloin myös käyttäjätunnusten toimittaminen viivästyy. Tarkista varmuudeksi myös roskapostisi, sillä osa roskapostisuodattimista luokittelee tunnukset roskapostiksi. Jos et saa tunnuksia viikon kuluessa tunnusten tilauksesta, ole yhteydessä Kauppiaspalveluihin, kauppiasinfo@nets.eu tai 010 80 40 40

Miksi palvelu ei hyväksy salasanaani?

Varmista, että kirjoitit salasanasi oikein. Salasanoissa kirjainkoko merkitsee.

Varmista, että Caps Lock ei ole käytössä.

Jos palvelu ei näiden toimenpiteiden jälkeenkään hyväksy salasanaasi, voit tilata uuden salasanan klikkaamalla Salasana-kentän vieressä olevaa linkkiä 'Salasana unohtunut?

Mitä teen jos palvelin/serveri ei vastaa tai koen viivettä?

​Yritä uudelleen painamalla takaisin- tai päivitä -painiketta.

Yritä myöhemmin uudelleen.

Ongelman jatkuessa ota yhteys tukeen: korttitilityspalvelut@nets.eu tai p. 09 6964 6337. Palveluaika on ma-pe klo 8-16.30

Voiko sama sähköpostiosoite olla käytössä monen eri kauppiaan käyttäjällä?

​Kyllä voi.

Voinko hakea tunnukset kelle tahansa?

​Voit kyllä, mutta suosittelemme, että haet pääkäyttäjätunnukset itsellesi ja luot tarvittaessa palvelussa tunnukset muille käyttäjille, esim. kirjanpitäjälle.

Olen unohtanut käyttäjätunnukseni. Miten saan uuden?

​Tarkista ensimmäisenä sähköpostisi. Olet saanut käyttäjätunnuksen sähköpostitse. Tarkista myös roskapostikansio. Mikäli et löydä tunnuksia sähköpostistasi, saat tilattua käyttäjätunnuksesi sähköpostiisi painamalla käyttäjätunnus unohtunut -painiketta sisäänkirjautumissivulla. Klikkaa linkkiä ja syötä sähköpostiosoitteesi niin saat käyttäjätunnuksesi puolen tunnin kuluessa. Voit myös olla yhteydessä Korttitilitysten raportointipalvelun sisäänkirjautumistukeen: korttitilityspalvelu@nets.eu tai p. 09 6964 6337.

Olen unohtanut salasanani. Miten saan uuden?

​Palvelun sisäänkirjautumissivulta löytyy linkki 'Salasana unohtunut?'. Klikkaa linkkiä ja syötä käyttäjätunnuksesi. Saat uuden kertakäyttöisen salasanan sähköpostiisi.

Haluan muuttaa käyttäjätietojani. Kuka voi tehdä muutoksen?

​Jos kyse on pääkäyttäjän (Super Admin) tunnusten muuttumisesta, tee allekirjoitettu muutosilmoitus Netsiin. Käyttäjätietojen muuttuessa on muutosilmoituksessa täytettävä yrityksen perustietojen lisäksi ehdottomasti kohta 4.  Jos kyse on Admin tai Basic User –käyttäjän tiedoista, pyydä muutosta yrityksesi yhteyshenkilöltä.

Muutosilmoitus