Tervetuloa Netsin maksupäätteiden tukisivustolle.

Täältä löydät mm. laitteiden käyttöohjeet sekä apua ongelmatilanteisiin.
Aloita valitsemalla maksupäätteesi malli.

IWL250G

IWL250G on sim-kortillinen 3G-mobiililaajakaistayhteydellä varustettu kannettava, akullinen, langaton maksupääte.

IWL250G tukisivulle

IWL250B

IWL250B on Bluetooth -yhteydellä varustettu kannettava, akullinen, langaton maksupääte joka kytketään kiinteään laajakaistayhteyteen.

IWL250B tukisivulle

ICT250

ICT250 on laajakaistayhteyteen kytkettävä kiinteä maksupääte.

ICT250 tukisivulle

IPP350 ja muut integroidut maksupäätteet

IPP350 -malliset ja muut kassaan integroidut maksupäätteet. Miehittämättömät automaatit.

Integroitujen päätteiden tukisivulle

Maksupäätteiden tekninen tuki

Valitse ensin maksupäätteesi malli yllä olevista vaihtoehdoista.